Om os

Hos BakPlusLyster handler det om at skabe den bedst mulige løsning ud fra dit barns perspektiv. Du er sikker på at få kvalificeret juridisk rådgivning, og vi har altid tid til at tale med dig. Vi sørger for, at din sag bliver behandlet effektivt og med fokus på dit barns behov.

Med vores mange års erfaring fra arbejde i både Statsforvaltningen og kommunen har vi opnået vigtige erfaringer fra begge sider af bordet, hvilket giver os et unikt fundament, der sikrer, at vi kan levere kompetent og anvendelig juridisk rådgivning.

Vi er ikke dyre advokater. Derfor kan vi tilbyde dig den bedste rådgivning til fornuftige priser, og hos os behøver du aldrig at være bekymret for, at ”taxameteret” tikker – for vi har altid en klar aftale om betalingen.

Vi holder til i Nyhavn 22 i København K, men vi hjælper dig uanset hvor i landet, du befinder dig – og kan du ikke komme hos os, kan vi som regel komme på besøg hos dig!

Vi samarbejder med flere dygtige familierets advokater i hele landet, og bliver det nødvendigt, har vi mulighed for at hjælpe dig med at kontakte en familieretsadvokat, der vil kunne føre din sag i retten.

Betina Bak Svendsen Tlf. 28744101
Betina Bak Svendsen Tlf. 28744101Jurist med speciale i familieret
Lina Lyster Tlf. 28777236
Lina Lyster Tlf. 28777236Jurist med speciale i familieret